Η Ιστορία της KAFKAS

Η ΚAFKAS ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1975 και κατέχει την ηγετική θέση στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας.

Με βάση τις αξίες και τα ιδανικά που έθεσε ο ιδρυτής της, ο Βασίλης Καυκάς, προχώρησε δυναμικά στη δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου καταστημάτων, ενδυναμώνοντας την παρουσία της στην ελληνική αγορά και θέτοντας τα θεμέλια για τη σημερινή της πορεία.

Σήμερα, η KAFKAS απαριθμεί 81 καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο, όπως και ένα ισχυρό τμήμα Business Development με εξειδικευμένα τμήματα σε φωτισμό, ενεργειακές λύσεις & βιομηχανία, διαχείριση έργων, καθώς και δύο μονάδες συναρμολόγησης ηλεκτρικών πινάκων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες σε όλο το πελατολόγιό της.

Η πολυετής εμπειρία της ΚAFKAS στoν χώρο, η συμμετοχή της σε πολυάριθμα έργα που αφορούν νέες εγκαταστάσεις αλλά και ανακαινίσεις/αναβαθμίσεις κατοικιών, επαγγελματικών χώρων και υποδομών, την καθιστούν σημείο αναφοράς για την ελληνική αγορά και ικανή να συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη αυτής.

Από το 2018 η KAFKAS επεκτάθηκε στην Κυπριακή αγορά με 2 καταστήματα, στοχεύοντας να καλύψει τις ανάγκες της τοπικής κοινότητας, να εμπλουτίσει με νέες λύσεις την αγορά, και να αναβαθμίσει τον κλάδο συνολικά. Τον Ιανουάριο του 2023, συνεχίζει τη δυναμική της πορεία, επεκτείνοντας το δίκτυο των καταστημάτων της, ανοίγει νέο κατάστημα στην πόλη της Λάρνακας. Τον Απρίλιο του 2024, εδραιώνεται με μεγαλύτερο δυναμισμό στην Κύπρο, ανοίγοντας το νέο της κατάστημα στην Πάφο. Ένα 3ώρο κτίριο, 1000τμ., έτοιμο για να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων και σε εκείνη τη μεριά του νησιού, είτε είναι πελάτες λιανικής, είτε επαγγελματίες ηλεκτρολόγοι.