Αξιόπιστες και πιστοποιημένες λύσεις από την KAFKAS για προστασία από Κεραυνικά Πλήγματα

Η KAFKAS επικεντρώνοντας πάντοτε στην ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει, διαθέτει πιστοποιημένα και εγγυημένα αντικεραυνικά προϊόντα που προσφέρουν ασφάλεια υψηλού επιπέδου. Η επιλογή αξιόπιστων και πιστοποιημένων προμηθευτών, οι οποίοι πληρούν όλες τις αναγκαίες προδιαγραφές για την προστασία του πελάτη, αποτελεί πρωταρχική σημασία για την εταιρεία μας, καθώς ο ανθρώπινος παράγοντας είναι η προτεραιότητά μας.

Η συνεργασία της KAFKAS με επώνυμα brands έχει αποδείξει ότι, πλέον η προστασία του εξοπλισμού έχει αλλάξει σελίδα, έχει ανέβει επίπεδο και έχει μία επαγγελματική προσέγγιση που παρέχει προστασία και ασφάλεια όχι μόνο στον Ηλεκτρολόγο Εγκαταστάτη, αλλά και στον τελικό χρήστη.

Η επιλογή των προμηθευτών μας γίνεται μέσα από προσεκτική επιλογή υλικών και διαδικασιών παραγωγής καθώς και πιστοποιήσεις, με σκοπό να προσφέρουμε τόσο στον επαγγελματία συνεργάτης μας, όσο και στον τελικό χρήστη ασφαλή και αξιόπιστα προϊόντα.

Είναι γνωστό ότι τα αυξανόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές ανησυχούν όλο και περισσότερο τον πλανήτη μας, με αποτέλεσμα να τονίζεται η σημασία της προστασίας των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων από κεραυνικά πλήγματα. Τα αξιόπιστα αντικεραυνικά προϊόντα της KAFKAS, προσφέρουν:

  • Ικανότητα εκ φόρτισης άμεσου κεραυνικού ρεύματος και έμμεσου κρουστικού ρεύματος
  • Χαμηλή παραμένουσα Up = 1,5kV καθιστώντας τους κατάλληλους για την προστασία του ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού
  • Εφαρμογές για μέθοδο τροφοδοσίας συστήματος TT & TN CS
  • Μηδενικό ρεύμα διαρροής παρέχοντας την μέγιστη ασφάλεια για τους χρήστες της ηλεκτρικής εγκατάστασης

Επισκεφτείτε ένα κατάστημα KAFKAS και οι συνάδελφοι μας θα είναι στην διάθεσή σας ανά πασά στιγμή να σας βοηθήσουν να διαλέξετε την καλύτερη λύση για την προστασία των ηλεκτρικών συσκευών σας.