Η KAFKAS στο Top 3 των Best Workplaces για το 2023 σε Ελλάδα & Κύπρο!

Η KAFKAS, η κορυφαία ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας, κατέκτησε την 3η θέση στη λίστα Best Workplaces Hellas 2023 και την 1η θέση στη λίστα Best Workplaces Cyprus - τις υψηλότερες θέσεις για την εταιρεία διαχρονικά.
 
Για 9η φορά η KAFKAS βρίσκεται στη δεκάδα των εταιρειών με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα, και για 2η φορά στην Κύπρο, επικρατώντας έναντι όλων των εταιρειών λιανεμπορίου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της φετινής έρευνας που διεξήγαγε το Great Place to Work® Institute Hellas & Cyprus αντίστοιχα. Οι διακρίσεις αυτές επιβεβαιώνουν για ακόμα μία χρονιά ότι «Η KAFKAS είναι οι άνθρωποί της!».
 
Εδώ και 47 χρόνια η KAFKAS δείχνει τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της, στηρίζοντας έμπρακτα τους εργαζομένους της, ακόμη και υπό τις δύσκολες συνθήκες που έχει επιφέρει η ενεργειακή κρίση αλλά και η εν γένει οικονομική κατάσταση. Ενδεικτικά, την περίοδο 2022-2023 η KAFKAS επένδυσε στους ανθρώπους της αποδίδοντας:
 
  • 2,4 εκατομμύρια ευρώ (το 15% επί της συνολικής κερδοφορίας) με την μορφή αυξήσεων, bonus & επιδομάτων στήριξης κατά της ακρίβειας
  • ενώ επιπλέον στις αρχές του 2023 απέδωσε 4% - 8,7% οριζόντιες αυξήσεις σε κάθε ένα από τους 1.341 ανθρώπους της.
 
Η KAFKAS επιπλέον, συνεχίζει να επενδύει στα ταλέντα των ανθρώπων της μέσω του προγράμματος HiPos (High Potentials) και επιδοτεί μεταπτυχιακές σπουδές σε εργαζόμενους υψηλής δυναμικής, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναπτυχθούν επαγγελματικά.
 
Προσφέρει ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας σε όλους τους εργαζομένους της και συνταξιοδοτικό πρόγραμμα στους επικεφαλής ομάδων.
 
Παράλληλα, μέσα από το εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρείας, Kafkas Institute of Training & Development, αναγνωρίζει συνεχώς την αξία της προσωπικής ανάπτυξης και συμβάλλει συνεχώς στην εξέλιξη των ανθρώπων της, ενώ επενδύει και σε πολλαπλές εξωτερικές εκπαιδεύσεις στον τομέα δράσης κάθε εργαζομένου.
 
Τέλος, η KAFKAS ενδιαφέρεται για την αξιοκρατική εξέλιξη των ανθρώπων της υιοθετώντας το σύστημα «Manager’s Feedback», το οποίο δίνει τη δυνατότητα αξιολόγησης των προϊσταμένων από τα μέλη των ομάδων τους. Για την βελτίωση του work/life balance εφαρμόζεται το πρόγραμμα της Τηλεργασίας, όπου υπάρχει δυνατότητα και 100% Remote Working σε επιλεγμένα τμήματα.
 
Oι «άνθρωποί μας» με το έργο που επιτελούν καθημερινά, δείχνουν την αφοσίωση και τον ενθουσιασμό προς την εταιρεία και τη διάθεση τους να εξελίσσονται μαζί. Από την πλευρά της KAFKAS, η διάκριση αυτή αποδεικνύει τη δέσμευση της εταιρείας για ένα εργασιακό περιβάλλον που κυριαρχούν οι αξίες της KAFKAS: ΗΘΟΣ, ΠΑΘΟΣ, ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και την επικέντρωση της στους ανθρώπους της!
 
Η KAFKAS είναι οι άνθρωποί της, είναι μία μεγάλη οικογένεια και δεσμεύεται να συνεχίσει να επενδύει σε αυτή!